Swaddle UP 50/50 Mint winterwarm

Love to Dream™ maakt slapen gemakkelijk!

Elke ouder weet dat goed slapen erg belangrijk is voor de ontwikkeling van hun kindje, maar wanneer de baby eenmaal geboren is, blijkt dit voor vele ouders toch lastig te realiseren met als gevolg zorgen en gebroken nachten.
De meeste jonge ouders hebben een druk leven en als gevolg daarvan hun baby ook. Onbewust veroorzaken al die prikkels veel onrust bij baby’s en inbakeren is dan een uitstekend middel om die lastige vicieuze cirkel te doorbreken. Baby’s hebben echter moeite zich over te geven en in slaap te komen. Ze doen enkel hazenslaapjes en worden al snel weer wakker.
Het moeilijk kunnen verwerken van prikkels uit zich in ongecontroleerde schrikbewegingen, b.v.maaiende armpjes waarmee de baby zichzelf wakker slaat !
Het SwaddleUp™Original inbakerslaapzakje is dé oplossing wanneer je een onrustige baby hebt die veel huilt, moeilijk in slaap valt en dan ook nog ‘s snel weer wakker wordt. Het biedt de geborgenheid die de baby nodig heeft om goed te kunnen slapen maar zit niet strak, is warmte regulerend en ook onervaren ouders kunnen hun baby de SwaddleUp aandoen want het wijst zichzelf.
Het design van de SwaddleUp is ontworpen in samenwerking met het gerenommeerde International Hip Dysplasia Institute in Amerika. Er is voldoende ruimte voor de baby om de heupen en beentjes te kunnen bewegen.


Hoe werkt het ?
De natuurlijke slaaphouding voor baby’s is op hun rug met hun armpjes omhoog en deze houding wordt door de SwaddleUp™ inbakerslaapzak met gepatenteerde mouwtjes nagebootst; baby’s kunnen hun armpjes omhoog houden, bewegen, op hun vingertjes sabbelen en tevens voorkomt dit het eventueel omrollen van baby’s.
Doordat de armpjes binnen in het slaapzakje zitten, kan de baby zichzelf niet meer wakker slaan, vindt daardoor sneller rust en slaapt vervolgens langer en dieper.
De diepe slaap helpt prikkels te verwerken, darmkrampjes te verlichten en uiteindelijk wordt de baby uit zichzelf wakker.
De SwaddleUp™Original -die al meerdere Awards heeft gewonnen- is een praktische inbakerbabyslaapzak voor de eerste 0 tot 4 maanden.
Het bevordert een gezond slaapritme en is bewezen effectief bij huilen, onrust en slecht slapen. De SwaddleUp zit niet strak, oogt mooi en is vooral veilig.
De SwaddleUp™ heeft geen koordjes die los kunnen raken of klittenbandsluitingen waaraan een baby zich kan bezeren, maar slechts één verdekte two-way ritssluiting; voor het verschonen van de luier hoeft alleen de ritssluiting een stukje te worden geopend.
Na de SwaddleUp Original volgt de SwaddleUp 50/50 die d.m.v. ritsmouwtjes de overgang naar een gewone slaapzak als vanzelf laat verlopen.

Waarom Swaddle up 50/50 ™? Swaddle up 50/50 ™ is een geniale oplossing die u zal helpen uw rustige slaaproutine te behouden. De overgang van knus inbakeren naar een slaapzak kan niet alleen baby’s van streek maken, maar ook hun ouders! De Swaddle up 50/50 ™ helpt uw baby om zich langzaam en rustig aan de verandering aan te passen. Verwijder gewoon de beide afritsbare vleugels voor een knusse, veilige slaapzak. Drie gemakkelijke stappen: 1 Laat de vleugels vastzitten tot uw baby klaar is voor de overgang, 2 rits één vleugel los zodat één arm vrijkomt en de andere arm nog ingebakerd is, 3 Verwijder na een paar nachten gewoon de andere vleugel.


Voordelen SwaddleUp™ inbakerslaapzakje:
• Bevordert natuurlijke slaaphouding voor baby’s
• Snel en gemakkelijk sluiten d.m.v. two-way ritssluiting
• Uitstekende pasvorm met bewegingsruimte voor heupen en beentjes
• Warmteregulerend
• 100 % katoen
• Leverbaar in verschillende kleuren
• Simpel in gebruik en veilig
• Speciaal ontworpen éénlaags stretchstof van uitstekende kwaliteit
• Bekroond met meerdere Awards
• Tog 2.5
• Stage 2 is de Love To Swaddle UP™ 50/50 waarbij je de mouwen los kunt ritsen om de baby langzaam te laten wennen aan een gewone slaapzak.
Toelichting maten:
Stage 2 50/50 is leverbaar in twee maten:
Maat M: 6-8.5 kg
Maat L: 8.5-11 kg


let op! getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Swaddle UP 50/50 Mint winterwarm
Swaddle UP 50/50 Mint winterwarm Swaddle UP 50/50 Mint winterwarm
Maat
Artikel-nr.: L2006121MIL
Verkoop adviesprijs: € 54,95
artikel informatie Download als PDF